Alle bouwnummers Vlietvoorde Plas staan online

18 juli '24

Eerder konden wij al de definitieve impressies en de VR Tour met jullie delen. Inmiddels kunnen wij ook de informatie per bouwnummer met jullie delen. Waar ligt welke woning en hoe groot is jouw favoriete woning?

Bij de informatie per bouwnummer kun je ook een bouwnummer specifieke plattegrond zien, wij hebben alvast een voorstel gedaan hoe je de woning op een leuke manier kunt inrichten. De geïllustreerde plattegronden zijn gebaseerd op de laatste versie van de tekening. Het kan zijn dat er nog enkele kleine wijzigingen plaatsvinden richting start verkoop. Bij de start van de verkoop zijn ook de definitieve verkooptekeningen beschikbaar als download.

image alt

Maak een wensenlijst van favoriete woningen

Nu alle bouwnummers live staan met de impressies en de geïllustreerde plattegronden, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning ook eens goed naar alle kenmerken. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe energiezuinig de woning is.

De bouwnummers waar je interesse in hebt, bewaar je overzichtelijk in een wensenlijst. Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Supersimpel!

Bekijk alle bouwnummers
image alt

Wat kun je binnenkort verwachten

In de komende weken zullen wij ook de definitieve prijzen per bouwnummer kunnen delen. Daarna werken wij hard door om Plas gereed te maken voor de start verkoop. Naar verwachting zal dit in de tweede helft van augustus zijn.

Zodra alle verkoopstukken compleet zijn en wanneer de start verkoop datum definitief is sturen wij jou een update per mail en plaatsen wij deze op de website. Heb jij je al aangemeld voor de projectfase Plas? 

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het woningaanbod